VÅRA TJÄNSTER

Fogar

Vi kan foga det mesta! våtrumsfog, byggfog av olika slag t.ex. delfogar, trösklar, fönsterpartier, dörrfoder, rör och kabelgenomgenomföringar m.fl.

BRANDTÄTNING

Behöver du brandtätning? Vi brandmålar, brandfogar och erbjuder en komplett lösning för dig med godkända material. Detta säkerställer att ert projekt blir brandsäkrat enligt krav.​

Inglasningar

Har du byggt en veranda eller har du något annat utrymme som du vill glasa in? Vi tar fram och monterar antingen öppningsbara partier eller fasta partier åt dig och hjälper dig med hela processen, självklart efter de önskemål du har!

INDUSTRIVÄGG/ GLASVÄGG

Vi skräddarsyr din industrivägg/glasvägg för inomhusbruk eller utomhus. Tillverkade i säkerhetsglas. Välj med dörr, dubbeldörr eller skjutdörr, med eller utan spröjs. Allt för att passa in er i miljö.

Reparation

Har du ett trasigt fönster som behöver bytas ut? Vi åtgärdar allt från gamla bågar med linoljekitt till isolerrutor, butiksrutor och säkerhetsglas.

Glasräcken

Vill du ha ett glasräcke till trappen istället för det traditionella träräcket, eller har du byggt trall och vill ha ett kompletterande glasräcke? Vi tar fram glasräcken efter dina önskemål!

Film

Vi monterar en mängd olika typer av fönsterfilm, där några vanliga varianter är säkerhetsfilm för både speglar och fönster, frostad film för insynsskydd eller solfilm för att dämpa solljus och UV-strålning.

Badrum och speglar

Har olyckan varit framme och din badrumsspegel behöver bytas ut? Vill du bygga en bastu eller dusch med glasväggar eller sätta upp en badrumsspegel med din egna design? Vi hjälper dig med hela processen, från idé till verkställande. Din fantasi sätter gränserna!

Inramningar

Har du ett konstverk du vill rama in eller har olyckan varit framme? Vi lagar din trasiga tavla, ramar in dina foton, oljemålningar, akvareller etc.